Notice: Undefined variable: _POST in /home/bootvrhuur/domains/bootverhuurfriesland.com/public_html/components/com_zoo/router.php on line 2 Zeillessen in Friesland

Zeillessen in Friesland

zeilles in friesland

Snel leren zeilen voor €300,-
Krijgt u bij het zien van al die mooie zeilboten ook zin in zeilen? Wilt u weten of zeilen een sport voor u is? Boek dan nu bij het bureau voor toerisme Friesland Holland in Wolvega (Tel. +31 (0)561-615364) een ééndaagse turbo-zeilcursus waarin een professionele, zeer ervaren instructeur u in acht uren leert zeilen. Ongelooflijk maar waar dankzij een innovatieve aanpak. De praktijk met volkomen leken heeft aangetoond dat het kan. Het is puur een kwestie van persoonlijke aandacht van een professional, interesse en non-stop oefenen. Huurt u direct daarna nog een zeilboot bij één van de Friesland Holland jachtverhuurders, dan bent u in no-time een ervaren zeiler!
Een dagcursus op de Friese meren met de ‘Fox Racing’ met maximaal 3 personen komt op €300,– all-in (jacht + instructeur). Weinig geld voor veel sensatie! Mocht u langer les willen hebben, bijvoorbeeld ook op het IJsselmeer, dan kan dat natuurlijk.  Klik hier voor zeilles arrangementen van Friesland Holland Travel, de reisorganisatie van het Fries Bureau voor Toerisme.