Notice: Undefined variable: _POST in /home/bootvrhuur/domains/bootverhuurfriesland.com/public_html/components/com_zoo/router.php on line 2 Aquanaut Yachting Holland B.V.

Aquanaut Yachting Holland B.V.

Verhuur motorjachten

Het jachtverhuurbedrijf
Aquanaut Verhuur is de motorjachtverhuurafdeling van Aquanaut Yachting Holland BV in Sneek (Friesland), het al tientallen jaren bestaande en solide familiebedrijf van directeur Mark en jachtontwerper (naval architect) JanPiet Bakker, zonen van de oprichters. Het charterbedrijf beschikt over een eigen jachthaven met sanitaire voorzieningen, parkeerterrein, receptie en technische dienst (directe pechhulp, ook onderweg).

De verhuurvloot
Aquanaut Yachtcharter verhuurt zeer luxe kajuitmotorjachten, nieuwe en zeer jonge demoschepen van de Aquanaut jachtwerf. De scheepstypen die in de verhuurvloot opgenomen zijn, zijn de Aquanaut Privilege, Aquanaut Drifter, Aquanaut Unico en Aquanaut Beauty. Deze en andere Aquanauts, zoals de Aquanaut Vintage, zijn ook te huur in het merengebied van Mecklenburg-Vorpommern, Brandenburg en Berlijn (Oost-Duitsland) via het charterkantoor in Sneek. De huurschepen in Nederland variëren in lengte van 10 tot 15 meter en hebben 2 tot 12 slaapplaatsen.

Rolstoelvriendelijk motorjacht
Aquanaut heeft ook een wereldwijd unieke rolstoelvriendelijke motorboot mede-ontwikkeld en gebouwd: de Aquanaut European Voyager 1500 Access. Dit high-tech-schip, in opdracht gebouwd voor de Stichting Aangepaste Watersport Friesland, is onder de naam 'Aron' in de verhuurvloot opgenomen. Het geheel aangepaste tweedeks jacht meet 15 meter en heeft hutten met veel privacy voor twee rolstoelers en acht meer mobiele begeleiders, bijvoorbeeld familie en kennissen.  

Geen vaarbewijs nodig
Alle jachten zijn voor gebruik in Nederland vaarbewijsvrij. Het bootcharterbedrijf biedt vaarinstructiemogelijkheden aan beginners. Het vaargebied van de huurschepen is geheel Nederland en op verzoek geheel Europa, afhankelijk van de vaarervaring van de huurder.

Vaargebieden en routes
Gezien de ligging van de charterbasis, Sneek, zijn de Friese meren het eerste vaargebied, gevolgd door de Overijsselse plassen rondom Giethoorn en het IJsselmeer. Bijna alle Aquanaut jachten zijn geschikt voor populaire vaarroutes als de Turfroute, Friese Meren-route, Randmeren-route langs de Veluwe, Hanzesteden-route over de IJssel, Friese IJsselmeerkust-route, Markant Friesland-route in Noordoost Friesland, Expedition Amsterdam-route en Rondje Nederland. Met de lagere Aquanauts kan ook de Elfsteden schaatsroute (langs de historische en romantische Friese Elfsteden) bevaren worden.
Aquanaut boten die voor een langere periode worden verhuurd - Aquanaut Long Therm Charter - bevaren trajecten als Sneek-Berlijn en Sneek-Canal du Midi of Canal du Nivernais (Frankrijk).

Betrouwbaar
Aquanaut Yachting is lid van de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI), de HISWA en van Boat Charter Holland, een samenwerkingsverband van door het Fries Bureau voor Toerisme streng geselecteerde zeil- en motorbootverhuurders en verhuurders van traditionele zeilschepen, zoals Lemsteraken, skûtsjes, klippers en tallships.

Naar belangrijke websites
Meer informatie over de huurjachten van de Aquanaut-werf en nieuws over Aquanaut bootverhuur en jachtbouw kunt u onder andere hier vinden:
www.aquanaut.nl
www.boatcharterholland.nl
www.frieslandholland.nl
www.friesnieuws.nl

Adres

  • Street: Selfhelpweg 9
  • Postcode: 8607 AB
  • City: Sneek

Contact

  • Telephone: +31(0)515-416 655
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.