Notice: Undefined variable: _POST in /home/bootvrhuur/domains/bootverhuurfriesland.com/public_html/components/com_zoo/router.php on line 2 Royal class motorjachten

Royal class motorjachten in Friesland

Aquanaut Yachting Holland B.V.

Selfhelpweg 9
8607 AB
Sneek
+31(0)515-416 655

De verhuurvloot
Aquanaut Yachtcharter verhuurt zeer luxe kajuitmotorjachten, nieuwe en zeer jonge demoschepen van de Aquanaut jachtwerf. De scheepstypen die in de verhuurvloot opgenomen zijn, zijn de Aquanaut Privilege, Aquanaut Drifter, Aquanaut Unico en Aquanaut Beauty. Deze en andere Aquanauts, zoals de Aquanaut Vintage, zijn ook te huur in het merengebied van Mecklenburg-Vorpommern, Brandenburg en Berlijn (Oost-Duitsland) via het charterkantoor in Sneek. De huurschepen in Nederland variëren in lengte van 10 tot 15 meter en hebben 2 tot 12 slaapplaatsen.

  • Schiffart
  • Schiffart
  • Schiffart
  • Schiffart

De Schiffart Yachtcharter

Koailân 6
8493 LA
Terherne
+31(0)566-651 920

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, het bekende Kameleondorp in hartje Friesland. Hèt adres voor het huren van uw boot. De vloot bestaat uit 20 motorjachten variërend in de lengte van 7,00 tot 13,50 meter. Alle schepen bieden u de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie onder alle weersomstandigheden. Onze motorjachten zijn uitgerust met een compleet inventaris. Voor het varen met onze moderne motorjachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Voor het huren van een motorjacht kunt u kiezen uit 5 verschillende types. De Doerak geschikt voor de beginnende watersporter, is compact en toch ruim. De Brûzer is een klassiek gelijnde motorboot met boegschroef. De Kruiser biedt ruimte voor meerdere personen met veel luxe en stuurcomfort. Het Kotterjacht sterk en geschikt voor ruw water. Het Wellness Kotteryacht pure verwennerij! Ook zeer geschikt voor het varen in de winter.

GJS Jachtcharter

Jister 13A
9001 XX
Grou
+31(0)566-624 062

Bootverhuur & Yachtcharter zonder vaarbewijs in Friesland-Holland

Een zorgeloze vaarvakantie in Friesland? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor uw ideale vaarvakantie! Een vakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe motorjachten. Wilt u met zijn tweeën, met het gezin of met een groep vrienden varen? Wij hebben het schip dat bij u past, onze schepen zijn er voor 2 tot 9 personen en ze variëren in lengte tussen de 9.00 meter en 14.50 meter, met een doorvaarthoogte tussen de 2.40 meter en 4.60 meter. Geschikt dus voor de grote diversiteit aan routes welke mogelijk zijn in Friesland, Overijssel en Groningen en de Nederlandse binnenwateren,voor het IJsselmeer en de grote rivieren dient U schriftelijke toestemming van de verhuurder te hebben.

Veldman Yacht Charters

Zwolsmanweg 18
8606 KC
Sneek
+31(0)515-413 672
  • Yachtcharter Turfskip
  • Yachtcharter Turfskip
  • Yachtcharter Turfskip
  • Yachtcharter Turfskip
  • Yachtcharter Turfskip

Yachtcharter Turfskip

Turfkade 15
8539 SV
Echtenerbrug
+31(0)514-541 467

Varen is een leuk idee voor uw vakantie. Genieten van de vrijheid op het water en de fraaie natuur. Lekker luieren op uw schip of juist aktief bezig zijn met varen, surfen, vissen of zwemmen. Het kan allemaal met onze modern uitgeruste en van alle comfort voorziene motorkruisers. De zeer degelijk gebouwde en stabiele stalen motorkruisers, bijna allemaal van recente bouwjaren, zijn schoon, wendbaar en gemakkelijk te besturen. Onze huurovereenkomsten zijn volgens NJI-normen opgesteld.