Notice: Undefined variable: _POST in /home/bootvrhuur/domains/bootverhuurfriesland.com/public_html/components/com_zoo/router.php on line 2 Yachtcharter Sytze Heegstra

Yachtcharter Sytze Heegstra

WartenEen boot huren in Friesland Holland. Varen op Friese meren of Nederlandse binnenwateren . Bootverhuur bedrijf Heegstra ligt midden in Friesland. Wij verhuren motorboten, kruisers, vletten en kotterjachten Onze haven is gelegen temidden van de Friese

Een boot huren in Friesland Holland. Varen op Friese meren of Nederlandse binnenwateren . Bootverhuur bedrijf Heegstra ligt midden in Friesland. Wij verhuren motorboten, kruisers, vletten en kotterjachten Onze haven is gelegen temidden van de Friese meren bij Grou, Sneek en Leeuwarden.
Al onze schepen zijn goed onderhouden, zij verkeren technisch in uitstekende staat en zijn uitgerust met nieuwe, zuinige dieselmotoren. De uitrusting van de schepen is zeer kompleet. Kwaliteit, comfort en service staan bij ons hoog in het vaandel!
Mocht u besluiten tot het huren van een boot!..................Wij bieden u de mogelijk om van een zorgeloze vaarvakantie op de Friese meren en Nederlandse binnenwateren te genieten..
Wij, Sytze en Anna Heegstra, nodigen u graag uit om als bemanning aan boord van één van onze schepen van een onvergetelijke en zorgeloze vakantie op het water te komen genieten en zeggen dan ook van harte...............Kom ervaren!
Tot ziens.........Oant sjen!

Adres

  • Street: Hoofdstraat 66a
  • Postcode: 9003 LL
  • City: Warten

Contact

  • Telephone: +31(0)582-552 546
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

On the map

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.