Notice: Undefined variable: _POST in /home/bootvrhuur/domains/bootverhuurfriesland.com/public_html/components/com_zoo/router.php on line 2 Kajuitmotorjachten met open kuip

Kajuitmotorjachten met open kuip in Friesland

De Hoek Watersport

Dijken 1
8528 DT
Langweer
+31(0)513-499 116
 • Schiffart
 • Schiffart
 • Schiffart
 • Schiffart

De Schiffart Yachtcharter

Koailân 6
8493 LA
Terherne
+31(0)566-651 920

Yachtcharter De Schiffart is een erkend jachtverhuurbedrijf in Terherne, het bekende Kameleondorp in hartje Friesland. Hèt adres voor het huren van uw boot. De vloot bestaat uit 20 motorjachten variërend in de lengte van 7,00 tot 13,50 meter. Alle schepen bieden u de faciliteiten voor een aangename vaarvakantie onder alle weersomstandigheden. Onze motorjachten zijn uitgerust met een compleet inventaris. Voor het varen met onze moderne motorjachten heeft u geen vaarbewijs nodig. Voor het huren van een motorjacht kunt u kiezen uit 5 verschillende types. De Doerak geschikt voor de beginnende watersporter, is compact en toch ruim. De Brûzer is een klassiek gelijnde motorboot met boegschroef. De Kruiser biedt ruimte voor meerdere personen met veel luxe en stuurcomfort. Het Kotterjacht sterk en geschikt voor ruw water. Het Wellness Kotteryacht pure verwennerij! Ook zeer geschikt voor het varen in de winter.

GJS Jachtcharter

Jister 13A
9001 XX
Grou
+31(0)566-624 062

Bootverhuur & Yachtcharter zonder vaarbewijs in Friesland-Holland

Een zorgeloze vaarvakantie in Friesland? Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zorgen voor uw ideale vaarvakantie! Een vakantie was nog nooit zo gemakkelijk en vertrouwd met één van onze luxe motorjachten. Wilt u met zijn tweeën, met het gezin of met een groep vrienden varen? Wij hebben het schip dat bij u past, onze schepen zijn er voor 2 tot 9 personen en ze variëren in lengte tussen de 9.00 meter en 14.50 meter, met een doorvaarthoogte tussen de 2.40 meter en 4.60 meter. Geschikt dus voor de grote diversiteit aan routes welke mogelijk zijn in Friesland, Overijssel en Groningen en de Nederlandse binnenwateren,voor het IJsselmeer en de grote rivieren dient U schriftelijke toestemming van de verhuurder te hebben.

Heech by de Mar

De Draei 37
8621 CZ
Heeg
+31(0)515-442750

Heech by de Mar heeft heeft een unieke en prachtige verhuurvloot platbodems van gemiddeld 30 zeilschepen. Daarnaast heeft zij ca. 55 Rond- en Platbodemschepen van diverse typen voor de verkoop in de eigen verkoophaven liggen. Naast de verhuur en koop-/verkoopbemiddeling heeft Heech by de Mar zich ook gespecialiseerd in de nieuwbouw en onderhoud van Lemsteraken naar eigen ontwerp (van 9,50 tot 13 meter).

Holiday boatin yachtcharter

Eeltjebaasweg 3
8606 KA
Sneek
+31(0)515-413 781

Ontspannen varen met een Doerak Motorboot
De Doerak is een comfortabel, ruim en makkelijk te bevaren motorboot. De grote stabiliteit,geringe diepgang, lage afstap en lage doorvaarthoogte zijn “dé kenmerken” van de Doerak. Dat maakt de Doerak zeer geschikt voor de waterwegen in Friesland, Groningen,Drenthe en Overijssel.

 • ottenhome

Ottenhome Heeg

De Draei 3
8621 CZ
Heeg
+31(0)515-442 898

Huur een motorboot in Heeg, Friesland. Motorboten naar úw wens. Vaarbewijsvrij! De motorjachten van Ottenhome Heeg zijn speciaal voor ú ontworpen! Uiterst comfortabel. Je hebt alles aan boord, net zoals je het thuis gewend bent. Eenvoudig te bedienen. Geen stress, je hebt altijd en overal controle over je motorboot. Opvallend mooie lijn. Je wilt graag gezien worden in een mooie motorjacht. Veilig op alle wateren. Je kunt overal varen; de Friese Elfstedentocht, de meren of het wad. Alle routes zijn voor u beschreven en liggen aan boord. Voor je vertrekt geven wij graag instructie en laten wij je graag gedegen kennis maken met onze motorboten. Er is voor het huren en varen met motorboten van Ottenhome Heeg géén vaarbewijs verplicht. Ook als je een goede zeilboot wilt huren, ga je naar Ottenhome Heeg. Of het nu om een Optimistje voor je kinderen gaat, of om een Polyvalk, een Fox 22, een gloednieuwe Beneteau 25.7 ,een Beneteau 34 met alles d’r op en d’r aan of een supersnelle Beneteau 36.7 First

Veldman Yacht Charters

Zwolsmanweg 18
8606 KC
Sneek
+31(0)515-413 672

Watersportcentrum Tacozijl

Plattedijk 20
8531 PE
Lemmer
+31(0)514-562 003

Yachtcharter & Boot huren bij Yachcharter Tacozijl Lemmer Verwen uzelf en uw gezin en huur een motorboot van Yachtcharter Tacozijl. Bekijk de Friese meren en het IJsselmeer vanuit uw eigen motorboot. Yachtcharter Tacozijl in Lemmer bied u keuze uit motorjachten van 6.50 meter tot 13.60 meter. Bij Jachtverhuur Tacozijl kunt u een motorjacht huren voor twee tot tien personen.

 • Yachtcharter Sytze Heegstra
 • Yachtcharter Sytze Heegstra

Yachtcharter Sytze Heegstra

Hoofdstraat 66a
9003 LL
Warten
+31(0)582-552 546

Een boot huren in Friesland Holland. Varen op Friese meren of Nederlandse binnenwateren . Bootverhuur bedrijf Heegstra ligt midden in Friesland. Wij verhuren motorboten, kruisers, vletten en kotterjachten Onze haven is gelegen temidden van de Friese meren bij Grou, Sneek en Leeuwarden.
Al onze schepen zijn goed onderhouden, zij verkeren technisch in uitstekende staat en zijn uitgerust met nieuwe, zuinige dieselmotoren. De uitrusting van de schepen is zeer kompleet. Kwaliteit, comfort en service staan bij ons hoog in het vaandel!
Mocht u besluiten tot het huren van een boot!..................Wij bieden u de mogelijk om van een zorgeloze vaarvakantie op de Friese meren en Nederlandse binnenwateren te genieten..
Wij, Sytze en Anna Heegstra, nodigen u graag uit om als bemanning aan boord van één van onze schepen van een onvergetelijke en zorgeloze vakantie op het water te komen genieten en zeggen dan ook van harte...............Kom ervaren!
Tot ziens.........Oant sjen!

 • Yachtcharter Turfskip
 • Yachtcharter Turfskip
 • Yachtcharter Turfskip
 • Yachtcharter Turfskip
 • Yachtcharter Turfskip

Yachtcharter Turfskip

Turfkade 15
8539 SV
Echtenerbrug
+31(0)514-541 467

Varen is een leuk idee voor uw vakantie. Genieten van de vrijheid op het water en de fraaie natuur. Lekker luieren op uw schip of juist aktief bezig zijn met varen, surfen, vissen of zwemmen. Het kan allemaal met onze modern uitgeruste en van alle comfort voorziene motorkruisers. De zeer degelijk gebouwde en stabiele stalen motorkruisers, bijna allemaal van recente bouwjaren, zijn schoon, wendbaar en gemakkelijk te besturen. Onze huurovereenkomsten zijn volgens NJI-normen opgesteld.